Billig Animationsvideo udvider | Webly Animationsvideo
6
post-template-default,single,single-post,postid-6,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Billig Animationsvideo udvider

Billig animationsvideo udvider

Billig Animationsvideo udvider

Kæmpestort velkommen til Webly – det nye Billig Animationsvideo!

Jeg er meget glad for at kunne præsentere denne nye, enkle hjemmeside, der giver et hurtigt overblik over, hvad vi tilbyder.

Vi tilbyder billige animationsvideoer, som vi producerer på cirka 2 uger – til en pris langt under det sædvanlige.

Webly er en lille virksomhed, der har en mission om at tilbyde korte og præcise animationsvideoer, som alle slags virksomheder kan gøre brug af i deres online markedsføring.

Flotte animationsvideoer til at formidle konceptet på en underholdende måde  – det er hvad folk kan lide, når de browser rundt på nettet. Tilbyd dine besøgende en stor, lækker play-knap, som åbner op for en kort og sjov forklaring af din virksomheds koncept. Det er langt rarere for dine besøgende end at skulle pløje sig igennem en masse tekst.

Der findes andre, der laver noget lignende Webly, men så får du også lov at betale seriøse penge for det. Vi er et lille startup, der stadig arbejder med de første kunder, og vi kan derfor tilbyde en rigtig fin pris på vores ydelser.

Hvorfor skifter I navn fra Billig Animationsvideo – til Webly?

Billig Animationsvideo logo
Webly Logo Transparent
 Der er en ganske simpel årsag til ikke at hedde billig animationsvideo mere. Den er, at mange associerer ‘billig’ med dårlig kvalitet. Og det synes vi bestemt ikke, vores animationsvideoer er. Nok er de billige, men også af en ganske hæderlig kvalitet, der fint kan gøre sig på hjemmesider, sociale medier og storskærme etc.

Billig Animationsvideo er heller ikke noget, som vores kære kunder ønsker at fortælle deres omgangskreds om. Forstået på den måde, at nogen kan have noget imod at sige: “Ja, vi fik vores flotte video fra Billig Animationsvideo.. Ja, det hedder de altså..” Lang historie kort, så ville vi i Billig Animationsvideo hellere have et mere neutralt navn at forholde sig til. Valget landede på Webly, som ikke betyder det store – andet end at vi laver video til web, og så synes jeg, det lyder godt.

Vil du have en billig animationsvideo fra Webly?

Du er meget velkommen til at kontakte os – enten ved at skrive til os eller ringe til mig på 6014 6640, hvis du vil have lavet noget nyt og lækkert videoindhold til din hjemmeside, din Facebook side eller måske som videoannonce på Youtube – mulighederne med animationsvideo er uendelige.

Velkommen til Webly endnu en gang, og jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,

Rued Caspar Riis
Stifter af Webly

Rued portræt

Rued
rued@webly.dk
1Comment
 • Peter Marcussen
  Posted at 14:07h, 02 september Svar

  Maguru er igang med at lave en ny hjemmeside ( ikke klar ) og vil gerne have 1-2 videoer på siden.

  Vi har pt. kontakt til http://augenblick-film.dk som laver nogle pæne ting, syntes vi – men vi har ikke budget til deres film og så jeres site.

  Så I må gerne kontakte mig på 2927 9614

  Peter

Post A Comment