3 Mest Populære Animationsvideo Stilarter

3 Mest Populære Animationsvideo Stilarter

3 Mest Populære Animationsvideo Stilarter

Det er vigtigt, at din video ligner din virksomheds design.

Videoen skal flugte med din hjemmeside og de grafiske materialer, du allerede har fået lavet.

En video af lav kvalitet, der ikke harmonerer med dit brand gør nemlig mere skade end gavn.

Men:

Du kan faktisk bruge alt det, du allerede har fået lavet i en animationsvideo.

Og vælger du den rigtige leverandør af video, så vil denne anvende de designguides, ikoner, fonte, farver osv. du allerede bruger.

I dette indlæg viser vi 3 forskellige stilarter, som er dominerende inden for animationsvideo.

Hver grundlæggende stilart kan fungere som udgangspunkt for din video, hvor dine øvrige grafiske materialer arbejdes ind i hver af de 3 stilarter.

Ønsker du at se flere eksempler vi animationsvideoer, så kan du klikke lidt rundt i vores portefølje, hvor tidligere kunders videoer vises frem. 

 

# 3 Whiteboard Animation

 

Whiteboard animation er en af ​​de mest klassiske og brugte explainer stilarter. Whiteboard-stilen bruges på grund af sin pædagogiske effekt, der på en simpel måde forklarer selv meget komplekse sammenhænge. Ren Tegn og Fortæl!

Desuden har den tegnende hånd en næsten hypnotiserende effekt, der fastholder seeren og hele tiden lader seeren gætte på, hvad der tegnes som det næste – samtidig med, at en voice-over forklarer, hvad der er meningen med de tegnede elementer.

Whiteboard videoen blev kendt vidt og bredt, efter RSA Animate‘s forklaring af, hvad der motiverer os gik viralt og er nu er set af omkring 15 millioner mennesker.

# 2 Flat Design

 

Statisk grafisk design er blevet brugt til at forklare ting på en visuelt appellerende måde i årtier, men effekten kan blive langt større, når du tilføjer dynamiske animationer til det grafiske. Det dynamiske og animerede er fremragende at bruge, når man forsøger at forklare abstrakte begreber – disse er ofte for komplekse at sammenfatte i et enkelt billede, og her er videoformatet perfekt til at belyse forskellige vinkler af samme koncept.

En anden stor fordel ved at bruge animationer frem for statisk grafik er, at det animerede fastholder seerens interesse i længere tid, såkaldt dwell time, hvilket kan have en positiv effekt din hjemmesides SEO-score. Google ser med milde øjne på sider, der fænger de besøgendes opmærksomhed, og data viser, at dynamiske repræsentationer af koncepter er langt bedre til at gøre netop det, end hvad der er tilfældet for simpel tekst og billeder.

 

 

# 1 Explainer

 

Her har vi favoritteknikken for de fleste marketingfolk – tegneserie-formatet, der anvender karakterer, scener og sociale sammenhænge. Hovedårsagen er formodentlig, at det er den stilart, der bliver mest personlig og relationel over for målgruppen. Brugen af ​​karakterer, baggrunde og farver når ind til publikum på et følelsesmæssigt niveau, der giver en voksende identifikation med dem, der ser den og er repræsenteret i den.

For at opnå den største effekt med explainer videoer, så er det vigtigt, at historien skræddersyes til netop den seer, der trykker play. Derfor er et rigtig godt udganspunkt for at lave explainer video et indgående kendskab til sin målgruppe – gerne med veldefinerede kunde-personaer, som explainer-videoens karakterer kan repræsentere.

 

Har du en favorit?

Dette var en kort intro til de 3 mest populære explainer video stilarter, som bliver produceret og anvendt af marketingfolk fra alverdens virksomheder og industrier. Der findes masser af fantastiske eksempler på effektfulde explainer videoer – anvendt af nogle af verdens stærkeste virksomheder, så det er bare med at komme med på vognen.

Hvilken passer bedst til din virksomhed? Hvis du ikke allerede har truffet dit valg af stilart, så kan du også se denne sjove korte video, der hjælper dig med at vælge:

 

 

Rued
rued@webly.dk
No Comments

Post A Comment