Få Animeret Resume af dit Blog Post

animeret blogpost

Få Animeret Resume af dit Blog Post

 

200-300% flere page views og social shares med et kort blogpost-videoresume.

 

Webly tilbyder nu at lave en kort animationsvideo over dit skrevne blogpost. Vi laver et kort animeret resume på cirka 20 sekunder, der giver interesserede en forsmag på, hvad selve indlægget handler om. Et videoresume gør, at du kommer ud til flere mennesker, folk får en lynhurtig gennemgang af, hvad indlægget handler om, og så klikker de forhåbentlig videre ind på din blog og læser mere i dybden.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kommer igang.

 

20-sekunders animeret nedkog over en publiceret artikel

Vi tilbyder lige nu at lave et animeret resume af din artikel. Ideen er at man med et kort video-resume kan komme ud til flere mennesker, og at man på en enkel måde hurtigt får resumeret, hvad indlægget handler om.

 

 

Det gør det nemt for folk at finde ud af, om det er noget, der interesserer dem eller ej. Er resuméet interessant kan de klikke sig videre og læse hele indlægget på jeres blog.

''If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.'' - Einstein

I starten gør vi det gratis, fordi vi gerne vil teste konceptet. Vi leder derfor efter virksomheder, som arbejder seriøst med content marketing. Har du eller din virksomhed en blog, I bruger meget energi og tid på, så synes jeg næsten, I skal kontakte os så vi sammen kan sørge for, at jeres gode indlæg kommer ud over stepperne.

Få mere reach med et video-resume

En af fordelene ved at få lavet et kort videoresume af jeres indlæg er, at I får langt større rækkevidde på jeres indlæg på eksempelvis Facebook. Et almindeligt link bliver ikke vist til særlig mange mennesker, hvorimod en video bliver eksponeret og prioriteret i højere grad.

 

video-reach-paa-facebook

1) Video 2) Billeder 3) Links

 

Folk finder ud af, om indlægget er relevant

En anden fordel ved et kort videoresume er, at adgangsbarrieren til jeres indlæg bliver lavere, fordi folk lynhurtigt får en forsmag på, hvad det er, I har skrevet om. En video afspiller automatisk i Facebooks Newsfeed, og hvis vi er gode til at inkludere tekst i videoen, så behøver folk ikke engang at klikke på videoen for at forstå, hvad indlægget handler om.

Hvis de der ser videoresumeet er interesserede, så kan man håbe på, de klikker sig videre ind på jeres hjemmesides blog. Her kan de bruge den nødvendige tid på at læse i dybden og få en bedre forståelse for, hvad det er, I gerne vil fortælle dem. Et kort videoresume er selvfølgelig ikke fyldestgørende, men det kan give en ide om, om det kan betale sig at investere dyrebar tid i at læse indlægget fra start til slut.

Sådan får du et videoresume til dit blogpost

Hvis du synes det her koncept og tilbud lyder interessant, så er det bare med at kontakte os hurtigst muligt. Vi leder efter virksomheder, som er seriøse omkring deres content marketing, og som ønsker at investere lidt ekstra ressourcer i at få deres indlæg ud til så mange mennesker som muligt. Vores oplysninger er kontakt@webly.dk // 60146640 og står også nederst på siden.

/Rued

Rued
rued@webly.dk
No Comments

Post A Comment