B2B Video

 

B2B Video: Hvorfor skal din virksomhed have en?

“B2B video: En levende præsentation af, hvad du tilbyder andre virksomheder.”

Formatet er blevet ekstremt populært blandt danske virksomheder og findes centralt placeret på flere og flere virksomheders hjemmesider.

B2B video er gået fra nice-to-have til need-to-have, men hvorfor er B2B video formatet blevet så populært? 

Her er 5 gode grunde til, at B2B video er så populært:

1. B2B video øger kendskabet til din virksomhed

En B2B video gør det muligt at nå bredt ud med budskabet om, hvad du har at tilbyde dine virksomhedskunder. Ved at annoncere med og dele din B2B video på LinkedIn, via nyhedsbrev, på messer osv., så kan du øge antallet af beslutningstagere, der kender til din virksomhed markant.

2. B2B video sælger dig perfekt hver gang

Du har én chance for at præsentere din virksomhed på den bedst mulige måde, når folk besøger din side eller støder på din video andre steder. Derfor er en B2B video essentiel, da den er en gennemtænkt og perfekt pitch af dit tilbud til potentielle kunder. Ud over at fungere som din perfekte virksomhedspræsentation, så er det en skalérbar måde at få ordet ud vidt og bredt, uden at du selv skal sælge dit koncept mundtligt hver gang.

3. B2B video forbedrer din søgemaskineoptimering

Google og andre søgemaskiner elsker video. Det gør de, fordi folk elsker video – og søgemaskinerne vil altid efterstræbe det mest mulige resultat for de mennesker, der bruger dem. Video prioriteres højt i søgemaskinernes algoritmer, og derfor ser man også flere og flere, der bruger video på deres sider, da det giver dem en bedre placering i søgeresultaterne samt giver besøgende på siden en bedre oplevelse.

4. B2B video har positiv Return on Investment

Prisen for en B2B video varierer meget fra leverandør til leverandør. Webly ligger lavt på pris til trods for, at vi leverer stærke videoer, der konverterer seere til kunder. Hvor mange leads skal din video give dig, før prisen for videoen er tjent hjem? For de fleste bliver investeringen i video hurtigt en god forretning, der i videoens levetid for et meget positivt ROI (Return on Investment).

5. B2B video opbygger relation til dine kunder

Den varme speaker-stemme. De levende billeder. De venlige ansigter, og det behagelige videoformat gør B2B video til en stærk vej ind i hjertet og hjernen på dine kunder. Videoformatet er i udgangspunktet langt mere relationsopbyggende end f.eks. tekst og billeder er det. Derfor får du en stærkere tilknytning til dit brand, som seeren vil huske – næste gang, dit produkt efterspørges.

Skal vi tage en snak om B2B video?

Få en B2B video til din virksomhed

Vores produkt indeholder alt, hvad en komplet og solid B2B video skal indeholde;

tekstforfatning, voiceover, animation, musik, lydeffekter og redigeringsrunder.

 

Med 60 sekunders video inkluderet i pakken, er der rigelig tid til at forklare dit koncept

– uden at risikere at kede dine besøgende.

 

Vi er 3 personer, der animerer fra et kontor på Frederiksberg i København.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker en stærk video til din virksomhed.

Interesseret i at høre mere?