Billig animationsvideo – ja, men meget mere end det!

billig animationsvideo

Billig animationsvideo – ja, men meget mere end det!

 

 

 

Den største værdi, du får fra Webly er kondensatet af dit koncept. Kort og godt. For det er netop det, der udgør selve skelettet for din video. Det handler selvfølgelig også om at lave en fed animationsvideo – rent visuelt, med god lyd og så videre. Men alt det beror i sidste ende på, at fundamentet er i orden.

Derfor skal du have fat i nogen udefrakommende folk, der tager et kig på dit koncept. Og som formår at koge det ned til noget, der giver mening for normale mennesker. Det kan vi i Webly – simpelthen, og det er derfor, du kan komme til os med hvilket som helst koncept. Vi skal nok få det formuleret på en enkel måde, der er til at forstå for alle.

Der ligger også en masse teknisk i at strukturere scener, klippe lyd og få det hele til at spille sammen. Men som nævnt, så hviler de her ting på, at der er gjort et ordentligt forarbejde. Forarbejdet består I at lytte, at overveje hvad der kan fungere på video, og derefter handle på det.

“Det er speaken, folk betaler for.”

Jeg har netop lært en flink mand at kende – han hedder Casper – og han sagde: “Det er jo DET, folk betaler for. Det er den del af Webly, som der er en største hjælp”. Og det kan han have ret i. Casper mener, at alt det tekniske kan man lave selv – hvis man har meget tid, ved noget om video og man ikke værdisætter sin egen tid så højt. Men især tankerne omkring, hvad der er det essentielle i budskabet; det er værdifuldt.

Mange kunder spørger til, hvad det første skridt er. Til det svarer vi altid: “Første skridt er, at vi får en idé om, hvad det er for et koncept, du har stablet på benene, og så skriver vi et udkast til en speak – ud fra det”. Herefter er kursen sat mod en fremragende animationsvideo, der hviler på et gennemtænkt fundament.

Jeg kan kun råde dig til at få fremmede øjne på din virksomhed – om ikke andet for at forstå, hvordan andre tænker om det, du går og får dagene til at gå med. Næste skridt er at få sådan nogen som os i Webly til at agere på det, de fremmede øjne ser. En animationsvideo fra os består af lige dele inputs fra din side, og lige dele ekspertise i, hvad der virker og kan fortælles på en måde, som folk kan forstå og huske.

At blive blind for sin egen kerne

Når man arbejder med noget dagligt, så mister man gerne blikket for, hvor den gode historie ligger henne i det hele. Du synes måske, der er masser af gode historier og ting, der skal fortælles om din virksomhed. Men det skal ikke alt sammen ske i én animationsvideo. Det bliver simpelthen for forvirrende for seeren. Én video bør have ét hovedbudskab for, at det sidder fast i hovedet på seeren.

Vi hjælper dig med at identificere den gode historie i dit koncept. Og hvis du gerne vil have en animationsvideo, der er rimeligt renset for personer, der fortæller historier, jamen så hjælper vi med at skære dit koncept ind til benet, så det formuleres på den rigtige måde. Vi bygger gerne vores animationsvideoer over historien om en person, der har en form for problem. Dette problem løses så af dit produkt eller service. Men det er ikke den eneste vej. Vi kan også sagtens tage et speak eller budskab, som du kommer med og gøre det endnu skarpere.

Denne kommunikationsmæssige assistance er netop det, jeg gerne vil have frem i dette indlæg. At det ikke bare er videoen. Det er ikke bare speaken. Det er ikke bare produktet. Det er det, som animationsvideoen hviler på af fundament; selve skelettet i videoen. Derfor har jeg også valgt et isbjerg til at illustrere dette indlægs indhold.

En animationsvideo er toppen af isbjerget

Det handler nemlig om, at man kun ser toppen af isbjerget; din virksomhed er meget mere, end vi kan nå at fortælle på 1 minut. Men det er det ene minut, der skal vække interesse for at ville høre mere om din virksomhed. Det er animationsvideoen, der skal overlevere det allervigtigste, som du kan i din virksomhed.

Måske ser du kun toppen af isbjerget, når du scroller gennem vores portefølje her på siden, på Youtube eller på Facebook. Det er produkterne af en process, der ganske vist er kort (cirka 2 uger), men som rummer en eftertanke og kritisk vurdering af, hvad der er det mest essentielle at få fortalt til den person, der sidder på den anden side af skærmen.

Konklusion

Konklusionen er, at der ud over en prismæssig gevinst i at få lavet en animationsvideo hos Webly også ligger en stor værdi i at lade os kigge nærmere på dit budskab – og give dig selv mulighed for at få en udefrakommendes besyv med i forbindelse med markedsføringen af din virksomhed.

Vi har trods alt lavet over 100 videoer nu – og der er visse ting, man med fordel kan tænke ind og bruge fra tidligere tiders erfaring. Som altid skal du være mere end velkommen til at kontakte os og tage en uforpligtende snak om animationsvideo til din virksomhed.

Med venlig hilsen,

Rued Caspar Riis
Stifter af Webly

Rued portræt

Kom igang her knap

Tags:
,
Rued
rued@webly.dk
2 Comments
 • Maria Nielsen
  Posted at 23:21h, 13 juni Svar

  Hej, jeg kunne godt være interesseret i at få lavet en video – men er selv studerende og har næsten ingen penge at gøre det for. Hvad er jeres priser?

  • admin
   Posted at 07:52h, 14 juni Svar

   Hej Maria – cool, hvad er det for et projekt? 🙂

Post A Comment