Webly Boost

 
 • KOMPLET OPSÆTNING

  Vælg dit eget farvetema og få en fuldt responsiv afspiller til dit website. Vi sender HTML-koden, som bare sættes ind på din side, og så spiller videoen perfekt.

 • FACEBOOK ANNONCERING

  V sørger for mange og relevante øjne på din video. Tekstforfatning, grafisk materiale og annonceindstillinger klarer vi for dig - du skal bare sidde klar, når kunderne henvender sig.

 • VIDEO FORSIKRING

  Vi gemmer master-filerne til din video, så du altid kan komme tilbage med smårettelser og forslag til ændringer - lige så ofte, du vil. Ubegrænsede redigeringsrunder?! Ja.

Webly tilbyder opsætning, hosting, annoncering, forsikring og monitorering af din video for et fast, lavt månedligt beløb. Vi kalder det Webly Boost, og for kun 195/måned får du hosting, annoncering og forsikring.
 • HIGH END VIDEOAFSPILLER

  Vælg dit eget farvetema og få en fuldt responsiv afspiller til dit website.

 • 100% DRIFTSIKKERHED

  Vi sørger for at din video afspilles perfekt på alle platforme til enhver tid.

 • INDSIGT I SEERADFÆRD

  Få løbende data på, hvordan din video performer på din hjemmeside.

 • IN VIDEO LEAD GENERATOR

  Opsaml kontaktinfo på dine seere via formular indlejret i videoen

 • INDLEJRING AF LINKS

  Send dine seere videre til en valgfri side via timede links i videoen

HIGH END REKLAMEFRI VIDEOAFSPILLER

Glem alt om Youtube’s kedelige afspiller, der viser besynderlige relaterede videoer, efter dine kunder har set videoen til ende. Hos os får du din egen skræddersyede afspiller i dine farver, og med muligheden for at integrere videoafspilleren direkte på din hjemmeside eller som pop-up.

Du bestemmer farve og format på din afspiller, og så kommer vi med koden – klar til at blive lagt på din hjemmeside. Din hostede videoafspiller tynger ikke din sides hastighed, afspilleren virker i alle browsere og platforme, ser super lækker ud, og så giver den dig en række ekstra muligheder, som f.eks. Youtube ikke tilbyder.

Du opnår bedre SEO ved at benytte os i stedet for f.eks. Youtube, fordi du kommer til at ranke for dine egne sider – ikke Youtube.com. Og så sikrer du dig 100% kontrol med, hvor din video vises og hvordan den ser ud.

100 % DRIFTSIKKERHED

Din video tilpasser sig til mobil, tablet og computer. Din video afspilles perfekt i alle browsere – om det er Chrome, Firefox, Safari, Explorer osv. Videoen vælger selv den rette billedekvalitet, der passer til seerens internetforbindelse. Kort sagt – 100% driftsikkerhed til enhver tid og situation.

INDSIGT I SEERADFÆRD

Hver måned tager vi et indgående blik på dataen bag, hvordan dine besøgende seer din video. Hvor meget ser de? Hvornår falder de fra? Klikker de sig videre? Disse spørgsmål svarer vi på hver måned, og indsigterne kan vi bruge til at optimere opsætning – eller om nødvendigt videoens opbygning.

På den måde bliver din Webly-video dynamisk over for, hvordan dine besøgende tager imod videoen. Og vi kan løbende forbedre videoens performance, så værdien af din video bliver så høj som mulig.

IN-VIDEO LEADGENERATOR

Premium Video Hosting giver dig muligheden for at indsamle leads direkte fra din video. Vi lægger en formular ind over videovinduet på det helt rigtige tidspunkt, hvorefter seeren indtaster navn og email. Disse informationer samler vi sammen og sender til dig – leads klar til at blive kontaktet.

På den måde gør vi vejen fra video til handling så kort som mulig. Ingen tekstlinks eller opfordringer til at læse mere – bare en super enkel mulighed for at indtaste sine kontaktinformationer.

INDLEJRING AF LINKS I VIDEORAMME

Send dine seere videre til en valgfri side via links, der lægges ind i videorammen. Linket dukker op på det helt rigtige tidspunkt i videoen, og gør det nemt for folk at tage det næste skridt.

Modsat Youtube kan du hos os frit vælge, hvor du vil linket til – og ikke kun til en anden Youtube-video eller til en velgørende side. Bruger du din hjemmesides egen videoafspiller vil den også sjældent give dig muligheden for at lave pæne, indlagte links i din video.

TILBUD PÅ TILPASNINGSSRUNDE

I nogle tilfælde vil det give mening at tilpasse din video efter den data, vi indsamler om dine seere. Hvis Webly i forvejen administrerer din video, får du et godt tilbud på en sådan tilpasningsrunde.

Det kan f.eks. være i tilfælde af, at mange seere kun ser de første 50% i videoen; så ville vi have mulighed for at lægge flere af de vigtigste informationer i animationsvideoen op i starten, og på den måde optimere videoen på baggrund af seeradfærd.

facebook marketing
 • TEKSTFORFATNING

  Teksterne til annoncerne er ekstremt vigtige, og vi sørger for, de sidder lige i skabet.

 • 100% DATA-DREVET

  Vi booster de annoncer, der virker. Og slukker for de, der ikke virker. Ganske enkelt.

 • GRAFISK MATERIALE

  Ud over videoen laver vi også billedmateriale til brug sammen med Facebook-annoncerne.

 • VÆLG DIN LEAD-FORM

  Vil du have Likes på din side? Skal folk besøge dit website? Vil du have telefonen til at ringe?

 • 6 ANNONCER AD GANGEN

  Test af op til 6 annoncer ad gangen, så vi kan split-teste og optimere.

Er du interesseret i Webly Boost?