Lena Munk Consult

 

Lena Munk Consult (Får728)

Explainer

37 sekunder

Om Opgaven

Teambuilding via fårehyrdning?!

Lena Munk arbejder til dagligt med et helt særligt koncept: Teambuilding via fårehyrdning. Det er noget, de færreste kender til og forstår, så Lena gik til Webly for at få en forklarende og underholdende video, der kontekstualiserer og visualiserer, hvordan teambuilding hos hende foregår. Målet med videoen var også at skille sig ud i sin markedsføring via LinkedIn, hvor videoen blev målrettet beslutningstagere i større danske virksomheder.

 

Løsning: 37 sekunders explainer

Webly producerede en video, der på 37 sekunder forklarer, hvad Lena Munk tilbyder på en Får 728 teamdag. Lena valgte at anvende den kundefeedback, hun havde fået på sit koncept i selve videoen, hvor særligt processen omkring, hvordan en teamdag foregår er noget, hendes kunder spørger ind til. Samtidig var målet med videoen også at visualisere en konkret situation, de fleste kunder havde svært ved at forestille sig at være i – fårehyrdning. Videoen imødekommer den tvivl, potentielle kunder måtte have, og tager kunden i hånden ved at gennemgå, hvordan teamdagen forløber fra start til slut. Derudover kommunikerer videoen også den konkrete værdi, virksomheden opnår gennem Får 728.

 

Proces for produktionen

Udgangspunktet for samarbejdet var en brief over telefonen, hvor Lena forklarede, hvordan hendes teamdag forløber, hvad målet med videoen var og hvad hendes kunder primært skal have forklaret. Herefter kom Webly tilbage med oplæg til det script, der dannede fundamentet for videoens voice-over og visuelle side. Efter 1-2 dages animation og efterfølgende tilretninger til videoen, var den endelige produktion færdig og klar til brug. Lena modtog sin nye animationsvideo i 1080p (HD) – inklusiv en undertekstfil, som hun bruger på Linkedin, Facebook og Youtube, når hun uploader sin explainer video.

 

Resultat

Lena anvender blandt andet sin video på LinkedIn til leadgenerering, hvor kombinationen af organisk rækkevidde og betalt eksponering mod hendes målgruppe af større danske virksomheder har resulteret i øget kendskabsgrad til Får 728-konceptet, bedre forståelse for principperne bag og helt konkret et øget antal leads, der ønsker at høre mere om teamdagen. Lena Munk har nu også et digitalt aktiv til sin hjemmeside, hvor videoen har betalt investeringen på DKK 10.000 hjem mange gange i sparet tid over telefon, mail og frafald fra websitet grundet manglende forståelse af hendes koncept.

Sælger jeres konsulentforretning også løsninger/koncepter, I gerne vil forklare værdien af på en interessant måde? Så gør som Lena Munk Consult, ework consulting group, Execute, Peak Consulting m.fl. og få en animationsvideo fra Webly, der kort og præcist præsenterer jeres løsninger for jeres kunder.

peak consulting
execute_logo

Jeg er så glad for min helt nye animationsvideo fra Webly! Den fortæller på 37 sek. hvordan en sjov og effektiv teamdag med fårehyrdning øger arbejdsglæden og værdien af dit team, når I er tilbage på arbejdspladsen.

 

Nicolai har givet god sparring og styret processen yderst kvalificeret fra start til slut – altid venlig og imødekommende.

– Lena Munk

Voiceover

Får728 er en sjov og lærerig dag for dig og dit team.

 

Vi tager en tur til idylliske Grantoftegaard, hvor I sammen skal være fårehyrder for en dag.

 

I bliver klogere på jeres samarbejde og kommunikation – der pludseligt bliver meget konkret, når I sammen skal flytte rundt på 60 livlige får.

 

Aktiviteterne på fårefolden kombineres med reflektion vejledt af en erfaren
ledelseskonsulent.

 

I får en anderledes team-dag med aktiv læring, der giver fornyet energi tilbage på
arbejdspladsen.

 

Gør som mange andre og kontakt Lena Munk Consult for, at få et godt
tilbud på en Får728-teamdag.

Teamet bag
Rued

Rued

Rued er stifter af Webly, har været CMO hos virksomheden UserTribe og er skarp på kommercielle koncepter og marketing.
Nicolai

Nicolai

Nicolai stod for projektledelsen af projektet og den løbende kommunikation mellem Lena Munk og Webly.
Mads

Mads

Mads var den kreative sjæl bag selve videoen og stod for storyboard, animationer og tilpasninger efter kundens ønsker.

Få flere kunder med en video

Vi har selv erfaring fra konsulentbranchen og kan hurtigt sætte os ind i koncepter, services og produkter, der skal kommunikeres effektivt over for en kunde. Kontakt os for at komme igang med jeres første video.

Navn

Telefon

E-mail

Besked