Københavns Kommune

 

Københavns Kommune

Explainer

40 sekunder

Om Opgaven

Københavns Kommune har netop modtaget deres nye animationsvideo, der på 40 sekunder sætter fokus på kommunes indsat for et trygt natteliv uden diskrimination i København.

 

Opgaven lød på, at Webly skulle producere en kort animationsvideo på blot én uge, som skulle primært skulle anvendes til kampagne på Facebook.

 

Videoens omdrejningspunkt er, at oplyse om hvordan Stemplet appen kan hjælpe med forebyggelsen for et trygt natteliv. Direkte i appen kan københavnerne registere hændelser om diskrimination i Københavns nattelivet.

 

Tak til Kathrine, Josefine og Morten fra Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hos Københavns Kommune for godt samarbejde.

 

Hvis du vil støtte indsatsen for et trygt natteliv uden diskrimination, så hent Stemplet appen her.

Voiceover

København skal være en by, hvor der er plads til alle. Det gælder også i nattelivet, men sådan opleves det desværre ikke altid i dag.

 

Med app’en Stemplet kan DU være med til at stoppe den diskrimination, du oplever i nattelivet.

 

I app’en kan du registrere den hændelse, hvor du følte dig diskrimineret – eller hvor du havde en oplevelse af, at andre følte sig diskrimineret.  

 

Hvis natklubben har underskrevet Københavns Charter for et fair natteliv, bliver du tilbudt en dialog med natklubben, hvor en uvildig konfliktmægler sikrer, at begge parter bliver hørt.

 

Uanset hvem du er, er DU en del af Københavns fællesskab.

 

Hent Stemplet-app’en og støt op om et fair natteliv uden diskrimination.

Teamet bag
Nicolai

Nicolai

Nicolai stod for al kontakt til alle involverede parter og sørgede for, at processen forløb hurtigt og problemfrit fra start til slut.
Mads

Mads

Mads var den kreative sjæl bag selve videoen og stod for storyboard, animationer og tilpasninger efter kundens ønsker.