Røde Kors

Røde Kors

Explainer

70 sekunder

Om Opgaven

Røde Kors har netop modtaget deres nye animationsvideo, der på 70 sekunder forklarer deres årlige tiltag julehjælpen.

 

I december 2017 uddelte Røde Kors julehjælp til knapt 11.000 familier i Danmark. Julehjælpen er ikke blot en god juleaften. For Røde Kors er det en døråbner til familierne, der bliver inviteret indenfor i deres familienetværk og får tilbudt hjælp og støtte resten af året også.

 

Det er netop dette, som var omdrejningspunktet for den animationsvideo, Røde Kors ønskede. Gennem en klassisk explainer video, har Webly hjulpet Røde Kors med, at koge deres budskab ned til noget skarpt og spiseligt.

 

Tak til Tine fra Røde Kors for godt samarbejde. Hvis du vil vide mere om Røde Kors eller julehjælp, så kig forbi deres website her.

Voiceover

Julen er en dejlig tid, hvor vi får gaver, hygger os med julegodter og danser om juletræet. Men ikke alle har råd til en god jul.

 

I julen hjælper Røde Kors derfor børnefamilier i Danmark. Vi giver julehjælp til tusindvis af familier hvert år – med ønsket om en god jul. Til alle.

 

For nogle familier, og ikke mindst for børnene, er julen følelsen af at stå uden for fællesskabet, fordi der ikke er penge til at holde jul.

 

Røde Kors’ julehjælp er meget mere end en god juleaften. Når vi hjælper børnefamilier i julen, rækker vi også ud til familierne resten af året. Kun sådan kan vi sikre, at ingen familier står alene, når julen er slut, og det bliver hverdag igen.

 

Vi inviterer familierne til at blive en del af Røde Kors’ familieaktiviteter, hvor de bliver en del af et værdifuldt netværk.

 

Vi inviterer børnene på ferielejre, bidrager til fødselsdage, hjælper med lektierne og giver tilskud til en god og aktiv fritid på lige fod med andre børn.

 

På den måde hjælper Røde Kors’ julehjælp børnefamilier hele året.

Teamet bag
Nicolai

Nicolai

Nicolai stod for al kontakt til alle involverede parter og sørgede for, at processen forløb hurtigt og problemfrit fra start til slut.
Mads

Mads

Mads var den kreative sjæl bag selve videoen og stod for storyboard, animationer og tilpasninger efter kundens ønsker.