Yndlings

Yndlings fra Alm. Brand

Explainer kombineret med Flat Design

70 sekunder

Om Opgaven

Yndlings (Alm. Brand) har netop modtaget deres nye animationsvideo, der på 70 sekunder forklarer, hvordan du kan forsikre dine Yndlings Ting.

 

Opgaven lød på, at Webly inden for én uge skulle producere en animationsvideo for deres målgruppe, bestående af primært unge mennesker, så de forstår konceptet bag YndlingsTing og YndlingsBasis. Der skulle eksekveres hurtigt på opgaven, da videoen er en del af en kampagne, som eksekveres i december 2017.

 

Tak til Alm. Brand for godt samarbejde.

 

Hvis du vil vide mere om Yndlings, så kig forbi deres website her.

Voiceover

Du har sikkert oplevet det – du har tabt din telefon, så skærmen er i splinter, men en ny skærm koster en formue.

 

Bare rolig, Yndlings kommer dig til undsætning! Yndlings fra Alm. Brand er for dig, der ønsker en billig forsikring og savner et alternativ til traditionelle indboforsikringer.

 

Yndlings er en online forsikring, hvor du kan til- og fravælge forsikringer, som det passer dig – direkte fra din telefon og helt uden binding.

 

Med YndlingsTing kan du nøjes med at forsikre de ting, der betyder mest for dig. Og så er det helt uden selvrisiko!

 

Udregn hurtigt din forsikringspris på yndlings.dk og se hvor billigt, du med Danmarks billigste forsikring, kan forsikre dine Yndlings ting. Og det bedste er, at prisen falder i takt med værdien på det forsikrede!

 

Og som om det ikke er nok! YndlingsBasis til 19 kroner om måneden er altid inklusiv i dine Yndlings forsikringer. Forsikringen dækker dig, hvis du for eksempel uheldigvis ødelægger andres ting eller kører nogen ned.

 

Læs mere på yndlings.dk.

Teamet bag
Nicolai

Nicolai

Nicolai stod for al kontakt til alle involverede parter og sørgede for, at processen forløb hurtigt og problemfrit fra start til slut.
Mads

Mads

Mads var den kreative sjæl bag selve videoen og stod for storyboard, animationer og tilpasninger efter kundens ønsker.
Ekstra Arbejde

Foruden en video omhandlende Yndlings-konceptet, har vi udarbejdet flere videoer i forskellige anledninger.

 

Blandt andet var en anden del af opgaven for Yndlings udarbejdelsen af en kortere udgave af videoen med en konkurrence call-2-action.

 

Her anvendte vi materiale fra eksisterende video, som blev kortet ned i længde og der blev tilføjet en call-2-action, målrettet julen og en konkurrence:

Og opretter du dine Yndlings forsikringer i december, deltager du samtidig i konkurrencen om DIN Yndlings telefon.

 

Efterfølgende har vi animeret en video, der sætter fokus på vigtigheden i, at have en ansvarsforsikring når du tager på skiferie. Særligt for denne videoer er, at den er uden speak og udelukkende består af animation, med lidt in-video tekst. I denne video er der ligeledes et konkurrenceelement.