CASES

Dynamic Template

Dynamic Template er på vej ind i et nyt marked, Law firms i UK, og her har de brug for bred eksponering og nem forståelse af, hvilken værdi, de bringer til bordet.

 

På den baggrund tilrettelagde og producerede Webly en explainer-video i adskillige formater, der også inkluderede denne ‘squared’ version skræddersyet til Linkedin og Facebook.

 

Resultatet er en værktøjskasse af digitale aktiver på forskellige sprog, som Dynamic Template kan bruge lang tid frem ifm. deres indtog på nye markeder og deres respektive platforme.

Region H

Region H ønskede at give deres brugere et indblik i hvilke processer, der ligger bag CIMT-afdelingens arbejde, og på den måde skalere deres kundeservicearbejde på området.

 

Løsning

Webly og Region H identificerede den hyppigst forekommende forespørgsel mht. CIMTs processer, og på den baggrund producerede Webly en video, der via en analogi forklarer hvert skridt bag en brugerforespørgsel.

 

Værdi

Resultatet af videoen var en reduktion i antallet af forespørgsler på området og større forståelse for det arbejde, Region H laver i forbindelse med CIMT.

 
 
KBH Kommune

Københavns Kommune arbejder med en indsats for et trygt natteliv.

 

På den baggrund producerede Webly en explainer-video til primært sociale medier om applikationen Stemplet.

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv arbejder med et opgør mod afgifterne.

 

I den forbindelse har Webly produceret en flat design video, som et led i en større kampagne. Hertil blev der blandt andet udarbejdet en infografik.

 
 
Får728

Har du nogensinde tænkt på, at får (ja, dem der siger mæh!) kan styrke samarbejdet på arbejdspladsen?

 

Det har Lena Munk! Og det seje koncept har Webly hjulpet med at forklare og visualisere.

Røde Kors

Røde Kors uddeler hvert år julehjælp til danske børnefamilier.

 

I år har Webly hjulpet med en animationsvideo, som skal sætte fokus på Røde Kors’ vigtige arbejde i juletiden.

Alm. Brand

Har du en Yndlings forsikring?

 

Webly har hjulpet Yndlings med en animationsvideo, som skal oplyse unge om vigtigheden i at have en forsikring.

Og mange flere.

Du har nu set et udpluk af, hvad vi har lavet for nogle af vores kunder. Ønsker du mere information om vores forskellige cases, kan du klikke dig videre og se yderligere. Ellers kan du se endnu flere af vores produktioner lige her.

 

Har du selv en idé eller noget viden, der skal på digital form?

Så er du velkommen til at sende os et kort oplæg – blot en idé, lidt om jeres virksomhed, et spørgsmål eller hvad du måtte have på hjerte.

Har du spørgsmål?

Navn

Telefon

E-mail

Besked