Derfor Skal Du Ikke Lave Din Egen Animationsvideo

lav ikke egen animationsvideo

Derfor Skal Du Ikke Lave Din Egen Animationsvideo

Hej – Rued her.

I denne artikel vil jeg vil fortælle lidt om, hvordan vi hjælper dig med at komme i mål med en animationsvideo.

En stor del af det, som du betaler for, når du køber en animationsvideo hos os er, at jeg sætter mig ned og oversætter det, du fortæller til mig – til en animationsvideo. Det er altså ikke kun det at animere og lave de forskellige scener og så videre.

Der ligger også en form for konsulentarbejde i at destillere dit koncept ned til noget, der kan kommunikeres på under 1 minut. Af og til hører jeg at folk foreslår, at de selv kan lave animationsvideoen – og det kan de også.

HVIS man ønsker at give sig i kast med dette, så vil jeg skynde mig lige at komme med et par tips og tricks til, hvordan den bliver lidt mere solid i sin opbygning.

Virkede det overskueligt eller..?

Kan du også sy dit eget tøj?

Med den lidt friske overskrift prøver jeg at drage parallel til det smarte i at købe tøj – i stedet for at sy det selv. For mange mennesker ville det godt kunne lade sig gøre at købe noget stof, noget tråd og en symaskine. Men for de fleste af os ville det nok også komme til at ligne noget, vi selv havde lavet. Respekt for de, der selv kan lave deres tøj – men for størstedelen bliver det ikke til noget, man har lyst til at gå i.

Det med at sy sit eget tøj kan sammenlignes med det at lave sin egen animationsvideo. Udover selve håndværket ligger der også en fornem opgave i at oversætte noget komplekst til noget meget enkelt og let forståeligt for den seer, der sidder på den anden side af skærmen. På den måde er det ikke kun selve håndværket, men også selve designet af budskabet. Ligesom med det hjemmelavede tøj, så vil en hjemmelavet video på sigt ikke være noget, du ønsker at associere din virksomhed med.

Vores baggrund for at hjælpe med din animationsvideo

Jeg har en kommunikationsbaggrund fra CBS og har arbejdet meget med marketing i løbet af studiet, der har båret den mere skolede, akademiske tilgang til det, og også professionelt i tidligere jobs. Derfor har jeg nogle ret gode forudsætninger for at sætte mig ind i dit koncept – og dernæst at få det formuleret til noget som dine potentielle kunder kan forstå.

Jeg er selvfølgeligt åben overfor, at du selv har en masse ideer og forslag til, hvad står skal være med i animationsvideoen. Det er jo trods alt dig, der kender dine kunder bedst, og du ved, hvad det er din målgruppe gerne vil høre. Al den viden, du sidder med, vil jeg gerne have del i, så jeg kan bruge det i processen, omkring at destillere dit koncept ned til et kort og klart format.

Sådan er processen i praksis

I praksis foregår det normalt sådan, at du sender mig en mail med et par punkter, som du gerne vil have integreret i animationsvideoen. Ud fra de ting, du sender mig og den telefonsamtale, vi har haft, vil jeg forsøge at formulere en tekst, som er det, der indtales senere og bruges som underliggende spor i animationsvideoen.

Derefter sender jeg teksten til godkendelse hos dig, speaken indtales, og vi kan gå i gang med at lave visuelle elementer og animationer, der underbygger den tekst, der kører i løbet af animationsvideoen.

Få tips og tricks til at lave din egen animationsvideo

Hvis du ønsker at lave din animationsvideo selv fra bunden, så kan jeg anbefale at se nogle af de animationsvideoer, jeg har lagt ind på Billig Animationsvideo-siden på Facebook. Her er der masser af hjælp til animationsvideo, som du kan lade dig inspirere af, hvis du selv vil være producent på din video. 

Det kan der være mange gode grunde til – én er prisen, en anden er, hvis du gerne vil lave mange – og i det tilfælde vil vi stadig gerne bidrage med vores ekspertise. .. Og ja, vi mener det. Selvom du ikke køber din video hos Webly, så ring og tag en snak om, hvad du tænker dig at lave. Vi kender en lang række programmer og kommer også gerne med sparring på din storyline.

Jeg har til sidst placeret en kæmpe grøn knap her nedenfor – den linker over til et kort spørgeskema på 5 spørgsmål, der handler om, hvad du vil med din video. Brug skemaet som en måde at komme i kontakt med os på – enten fordi vi skal producere din video fra A-Z, eller fordi du bare gerne vil have sparring på din egen idé til en animationsvideo, du selv laver.

Kom igang her knap

Rued
rued@webly.dk
No Comments

Post A Comment