Priser

 

Hvad koster en animationsvideo?

 

PRØV VORES PRISUDREGNER

Få en fast pris på din animationsvideo

Du besøger garanteret denne side for at få en idé om, hvad en animationsvideo fra Webly koster. Og det vil vi også meget gerne fortælle dig. Men vi kan først tilbyde dig en fast pris på dit konkrete projekt, når vi har hørt lidt om, hvad opgaven går ud på.

 

Derefter får du en fast pris på den samlede opgave, så du kan være helt sikker på, hvad du skal budgettere med. En fast pris er win-win for både dig og os, da den giver dig vished om din totale investering i video og os ro til at fokusere på selve produktionen.

En videopakke består af 2 dele

En tilrettelæggende del

 

I samarbejde med dig identificerer vi det rette budskab og en passende struktur for det, du gerne vil formidle til dine seere.

 

Dette strategiske forarbejde danner et solidt fundament for det manuskript, der som resultat udarbejdes af vores professionelle tekstforfatter, og som danner udgangspunkt for det følgende arbejde.

En producerende del

 

Manuskriptet skal først indtales i et lydstudie, og dernæst efterbehandles til en færdig voiceover. Denne færdige lydfil danner grundlag for det animationstekniske arbejde, vores animator går i gang med.

 

Her visualiserer vi alt det, der bliver fortalt i voiceoveren, og resultatet er en færdig animationsvideo, der rettes til efter dine ønsker, før den eksporteres og afleveres til dig til evigt eje.

Video for store og små

Vi laver både video for store og små virksomheder – fra den nyopstartede iværksætter til Danmarks største virksomheder.

 

Ligegyldigt hvor du ligger på denne skala, er du mere end velkommen til at henvende dig med spørgsmål om brug og produktion af video. Vi vejleder ganske gratis – også selvom, du måske ender med at vælge en anden leverandør end os.

Vi er altid klar på en snak!

 

Fang os på telefon eller mail

 

+45 71 99 59 91