Priser

 

Beregn et prisestimat for din animationsvideo

Få en fast pris på din animationsvideo

Du besøger garanteret denne side for at få en idé om, hvad en animationsvideo fra Webly koster. Og det vil vi også meget gerne fortælle dig. Men vi kan først tilbyde dig en fast pris på dit konkrete projekt, når vi har hørt lidt om, hvad opgaven går ud på.

Derefter får du en fast pris på den samlede opgave, så du kan være helt sikker på, hvad du skal budgettere med. En fast pris er win-win for både dig og os, da den giver dig vished om din totale investering i video og os ro til at fokusere på selve produktionen.

 

 

En videopakke består af 2 dele

 

1.En tilrettelæggende del, hvor vi i samarbejde med dig identificerer det rette budskab og en passende struktur for det, du gerne vil formidle til dine seere. Dette strategiske forarbejde danner et solidt fundament for det manuskript, der som resultat udarbejdes af vores professionelle tekstforfatter, og som danner udgangspunkt for det følgende arbejde.

 

2.En producerende del, hvor manuskriptet først indtales i lydstudie, og dernæst efterbehandles til en færdig voiceover. Denne færdige lydfil danner grundlag for det animationstekniske arbejde, vores animator går i gang med. Her visualiserer vi alt det, der bliver fortalt i voiceoveren, og resultatet er en færdig animationsvideo, der rettes til efter dine ønsker, før den eksporteres og afleveres til dig til evigt eje.

 

 

Vi laver video for både store og små virksomheder

 

Vi laver både video for store og små virksomheder – fra den nyopstartede iværksætter til Danmarks største virksomheder. Ligegyldigt hvor du ligger på denne skala, er du mere end velkommen til at henvende dig med spørgsmål om brug og produktion af video. Vi vejleder ganske gratis – også selvom, du måske ender med at vælge en anden leverandør end os.

Kontakt os for en uforpligtende snak om video

 

Navn *

Telefon *

E-mail *

Besked