Proces

 
KONCEPT

Første skridt er jeres idéer og inputs til, hvad videoen skal omhandle. Udfyld vores brief, så vi har al den info, vi skal bruge for at vores tekstforfatter kan skrive et udkast til en speak. Når speak-teksten er godkendt, skal den indtales.

SPEAK

Den godkendte speak skal nu indtales af den helt rette stemme til din video. Herefter bliver den sendt til os, hvor vi klipper og masterere lyden, så speaken bliver professionel i flow og lydkvalitet. Med den færdige speak-lydfil, kan vi nu gå i gang med selve animationerne.

ANIMATION

På vores kontor animerer vi nu en komplet video med udgangspunkt i speaken, så det indtalte understøttes visuelt. Når animationsvideoen er 90% færdig, sender vi den til dig, hvorefter du kommer med feedback på det visuelle. Vi retter de sidste ting til efter dine inputs, og så laver vi den sidste finjustering af videoens timing fra start til slut.

FÆRDIG VIDEO

Tekst, speak og animationer ender ud i et stærkt slutprodukt; en færdig animationsvideo, der er klar til brug! Du får den i .mp4 format, hvilket er standard for alle platforme såsom Facebook, Youtube, Vimeo osv. Nu er det din opgave at sørge for en korrekt opsætning og eksponering af din video!

Vi er altid klar på en snak om animationsvideo

 

Fang os på telefon eller mail