Referencer

Følg os på Facebook

Følg os på LinkedIn

Kenneth Pedersen
www.mssikring.dk

kenneth portræt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi annoncerer med animationsvideoen på Facebook, men vi har faktisk skruet ned for den nu, fordi vi får flere leads, end vi kan nå at ringe til.

Aicha Lind Ghabarou
www.cm-consult.comAicha Lind

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi fik en virkelig fin video, der formåede at gøre vores lidt komplekse produkt simpelt. Der blev leveret til tiden og til en god pris. Jeg vil bestemt bruge Webly igen!


Simon Hermansen
www.gomentor.dk

Simon-Hermansen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi ønskede at få produceret en animationsvideo til at forklare vores service GoMentor 24/7 på tre sprog. Valget faldt på Webly, da kvaliteten var højest og prisen god. Vi er yderst tilfredse med resultatet og ikke mindst samarbejdet, hvor vi har fået rigtig god og dedikeret rådgivning, kommunikation og service fra start til slut.


Victor Brøgger
www.tpmarketing.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har fået udviklet en animationsvideo af Webly til vores store tilfredshed. De var professionelle igennem hele forløbet og de få rettelser, der var til videoen blev hurtigt håndteret og rettet. Vi havde kontakt til en projektleder igennem forløbet, som løbende holdte en opdateret om fremskridt. Vi er super glade for vores video og prisen var fornuftig, i forhold til den gode kvalitet.

Maximilian Frimmer
www.monera.dk

Maximilian Frimmer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Monera skulle have lavet en introduktionsvideo, der kunne forklare vores koncept. Da Monera startede var det vigtigt både ift. kunder, forbrugere og investorer, at vores koncept var til at forstå. Det resulterede I en video, som forklarede grundkonceptet på en underholdende og forståelig måde.

Nicklas Askling
www.retap.dk

Nicklas Askling

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rued er en top professionel ung mand med massere drive, som altid er klar massere nye spændende ideer. Han hjalp os (Retap) med en super god animationsvideo der forklarede vores Carbon Footprint. Selvom der var udfordringer undervejs sørgede Rued for at disse blev klaret og produktet var skarpt og klar til tiden.


Patrick Vinding Olesen
www.furbazaar.dk

Patrick Olesen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi ringede i nød og manglede en flot, simpelt video til en præsentation ca. 1-2 uger senere. Rued fra Webly lovede ikke at de kunne nå det, men at de ville gøre deres ypperste! Kort histories lang; Vi stod I Frankfurt med en fantastisk flot video i to udgaver inkl. rettelser frem til sidste dag inden den skulle bruges. Konklusion: Jeg er kæmpe fan af den professionelle tilgang og det løsningsorienterede team der står bag Webly! De bedste anbefalinger undertegnede og Furbazaar.


Danila Mouzytchenko
www.flagit.dk

Danila Mouzytchenko

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi i Flagit har haft en stor fornøjelse af at have modtaget en video fra Webly. Rued er meget ansvarlig, kreativ, målrettet og imødekommende person. Han har leveret super service og gennemført projektet fra idé til den endelige video. Jeg giver Rued og Webly mine bedste anbefalinger!


Rasmus Mygind Korsby

www.malselv.dk

Rasmus Korsby

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Generelt kan vi sige om videoerne, at folk interagerer en del, og de lader derfor til at kunne relatere til videoerne og tagger hinanden osv. Det er vi sindssygt glade for, da den organiske reach derfor spreder sig som ringe i vandet.


Martin Mortensen
www.bestaamatematik.dkMartin Mortensen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har netop fået lavet den svedigste animationsvideo fra Webly! Vi kan varmt anbefale Rued og hans team. Professionelle hele vejen igennem. Den sad lige i øjet første gang! Så skal du have lavet en super cool animationsvideo, så er det Webly du skal gå til!!!!! Vi er så stolte over resultatet. Det holder!!! Dbh Martin og Casper, Stiftere af Beståmatematik IVSAli Ghorbani
www.goservice.dkAli Ghorbani

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har benyttet Webly til mange af vores projekter/firmaer, så her er vi en stamkunde. Rued er en super flink fyr, som gør stor indsats for at holde sine kunder tilfredse. Jeg har tænkt mig at arbejde videre med Webly, da man skal lede længe for at kunne finde samme serviceminded partner andre steder. De bedste anbefalinger herfra 🙂


 

Må vi også lave din video? →