Bare tryk på knappen – så klarer vi resten.

Bare tryk på knappen, så klarer vi resten.

Bare tryk på knappen – så klarer vi resten.

Det lyder som et slogan fra en reklame fra firserne, men det er faktisk en sætning som Casper sagde ved bordet her den anden dag inde på kontoret. Det han mente med det var, at vi laver alting Tiden går klokken slåromkring en video, så det kræver meget lidt af dig som kunde at bestille hos os. På den måde kan du fortsætte dit gode arbejde med de ting, du nu har travlt med – så klarer vi det med at få lavet en flot animationsvideo til dig i mellemtiden.

Faktisk er det eneste, vi har brug for fra din side en godkendelse af, hvad der skal siges i videoen. Du behøver ikke engang at komme med dit eget udkast – du kan nøjes med at tage en kort snak i telefonen med os, og så finder vi sammen ud af, hvad vi mener kunne være en god handling. Så den eneste handlingen, der kræves af dig er, at du godkender eller kommer med forslag til rettelser på den handling, vi foreslår.

Det er det. Ikke noget med at sidde med til 5 møder. Ikke noget med at skulle komme med masser af forslag til den specifikke handling. Og ikke noget med at have os i telefonrøret 24 timer i døgnet. Vi er tænkende mennesker og kan sagtens mestre at lave animationsvideoer fra start til slut selv. Du er selvfølgelig velkommen til at få en større del af inddragelse i processen, men for de flestes vedkommende er dette ikke særlig interessant, da der er masser at lave i virksomheden ud over dette nye videoprojekt.

Så tænk ikke, at det er uoverskueligt at skulle i gang med at få lavet en animationsvideo hos os. Vi vil bare gerne have en hurtig snak om, hvad du gerne vil have med og så kører det.

Nøglen til video

Vi har efterhånden lavet rigtig mange animationsvideoer, og derfor kender vi processen – vi ved, hvad der virker. Så du kan roligt stole på os og læne dig tilbage, mens du lader os arbejde. Det er en stor del af det, du betaler for – vores ekspertise i at lave video. Derfor skal sætte pris på en lav grad af involvering, når du køber en service som vores. Det nytter ikke noget at det er dig, der pludselig bliver eksperten. Du er ekspert i din egen virksomhed og din egen målgruppe,  og det er denne viden, vi skal have del i for at kunne lave en video. Derfra er ansvaret vores, og det er der, at rutine og ekspertise kommer ind i billedet.

Så hvis jeg lige for god ordens skyld skal skære det fuldstændig ud i pap, så er processen for dig som kunde som følger.

  • Du kontakter os og tilkendegiver at du gerne vil have den lavet en animationsvideo.
  • Vi ringer til dig og snakker i 10 minutter om, hvilke tanker du har gjort dig omkring budskab om målgruppen. 
  • Vi skriver et udkast til en handling som vi sender til dig. 

Det er faktisk det. Hvis du kan godkende den handling, som vi har skrevet på baggrund af vores samtale, så er vi mere end klar til at give den gas med resten af produktionen. Baseret på vores erfaring med at lave andre kunders videoer og indsigten i din virksomhed, så er vi sikre på at kunne komme frem til et resultat, I med garanti bliver tilfredse med.

Hvis du har rettelser til den visuelle udkast, vi kommer med, så nævner du blot de ting, du gerne vil have lavet anderledes, og så rammer vi plet i andet forsøg i stedet for.

Det må man sige er nemt for dit vedkommende – og sådan skal det også være. når man køber en færdig pakke.

Det, der sker efter godkendelse af speak er, at vi går i gang med at lave scener og figurer hele vejen igennem, og vi vender først tilbage, når vi har noget færdigt til dig. Når vi vender tilbage igen, får du et 90 % færdigt resultat at se, som selvfølgeligt er åbent over for eventuelle rettelser.kuffert fuld af animationer

Men som også er klar til at blive bundet sløjfe på og brugt i din markedsføring, hvis du er tilfreds med den video, der blev resultatet af vores snak, det efterfølgende manus til speak og vores visuelle bud på en færdig animationsvideo.

Der er altså 2 mulige udfald, ligesom da du skulle godkende speaken;

  1. Enten er du tilfreds med videoen som den er,
  2. Eller også tager vi en redigeringsrunde, hvor vi justerer videoen ind til at passe til netop dine ønsker.

Se også vores mere ganske korte forklaring af processen bag en animationsvideo her:

Alt i alt en meget lav grad af involvering fra din side, så du kan holde fokus på kerneforretningen. Du skal altså ikke tage masser af tid ud af kalenderen for at kunne få produceret en animationsvideo – det kan du trygt overlade til os. Det er kun selve handlingen og det færdige resultat, hvor du er nødt til at gøre os lidt klogere på din virksomhed og til sidst, hvor din godkendelse er vigtig for, at vi kan afslutte produktionen på en tilfredsstillende måde. 

Ikke tid til en animationsvideo lige nu

Det er rigtigt ærgerligt, når vi har kunder, der tror, de ikke kan overskue processen. Det er formodentligt fordi, vi ikke har været gode nok til at forklare, at det slet ikke er krævende at være kunde i denne proces. Det er derimod en meget luksuriøs position, hvor det kun handler om at sige duer eller dur ikke.

Derfor har jeg med denne skrivelse forsøgt at præcisere, hvor nemt det faktisk er at bestille en animationsvideo hos os. Vi ønsker at tilbyde en holistisk pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge – ikke noget arbejde fra din side, som er nødvendigt for, at vi kan komme i mål.

Vi har faktisk lavet animationsvideoer for kunder, der nærmest kun har sagt ja til bestilling og derfra intet har haft med ordren at gøre. Det er blevet til nogle rigtig gode animationsvideoer, som 100 % har ligget i hænderne på os.

På den måde har kunden udvist stor tillid til vores ekspertise, og vi har selvfølgelig gjort alt, hvad vi kunne for at honorere denne tillid. Personligt synes jeg også, det blev til nogle rigtigt stærke videoer – netop fordi kunden har været modig nok til at overlade håndværket til os.

Animationsvideo – til hvem?

For nyligt er vi begyndt at benytte os af et lille spørgeskema. Her får du mulighed for at svare på lidt spørgsmål omkring din virksomhed. Vi går derefter ind og kigger på dine svar og ringer dig muligvis også op for at blive lidt klogere på, hvem du er og hvad du laver. Det kan vi bruge til at danne os et billede af, hvilken slags video, vi eventuelt kunne lave for dig. Det virker som om, det er en overkommelig måde for mange at tage det første skridt på – på vejen mod en færdig animationsvideo. Det er mindre intimiderende end selv at løfte telefonen og taste vores nummer og få os i den anden ende af røret. Selvom vi er ganske venlige mennesker. 

send en mailSå er det nemmere at indtaste lidt informationer omkring, hvad du skal bruge din animationsvideo til, og hvad det er for en virksomhed, der skal bruge den. Faktisk behøver vi ikke meget mere for at kunne skrive et udkast til den fortællerstemme, der kører som underlægning til næsten alle animationsvideoer.

Så hvis du måske har fået blod på tanden og mod på at tage det første spæde skridt på vejen – det skridt som du skal tage, før vi tager resten af skridtene, så er du meget velkommen til at svare på lidt spørgsmål om din virksomhed på siden “hvem er du”.  

Det er helt uforpligtende at svare på disse spørgsmål – vi bruger dem kun til at komme med det første udkast, som vi sender til dig på en mail. Med udkastet foran dig kan du måske nemmere forestille dig, hvordan en færdig animationsvideo kunne komme til at se ud. Det er ihvertfald meningen med det.Succes

Ellers er du selvfølgelig ikke også meget velkommen til at ringe til os – det er den mere direkte vej, som nok også tager lidt kortere tid. Dog vil du nok blive stillet nogle af de samme spørgsmål, som du kommer ud for i vores lille spørgeskema.

Valget er i sidste ende dit, og vi glæder os til at høre fra dig; om det bliver på den ene eller den anden måde. 

 Telefonnummeret kan du se nederst her på siden. Ellers kan også benytte vores kontaktformular, hvis du hellere vil have, din henvendelse lander i vores indbakke.

Vi gør alt, hvad vi kan for at svare dig hurtigst muligt – og hvis det er inden for 10 minutter, så bliv ikke overrasket 🙂

Rued
rued@webly.dk
No Comments

Post A Comment