Video SEO

Hvad koster en animationsvideo?

Video SEO: Hvorfor elsker Google video?

 

Kampen om de gode pladser i søgemaskineresultaterne er benhård, så hvordan kan du få et forspring ift. konkurrenterne?

 

Video er et stærkt og effektfuldt våben, men hvorfor er det, at Google og andre søgemaskiner elsker video?

 

Her er 5 facts omkring, hvordan video bidrager til din SEO:

1. Video forlænger kundens besøgstid

En video på din hjemmeside gør siden ‘sticky’ hvilket betyder, at videoen forlænger dine besøgendes tid på siden, fordi de nemt kan trykke play og blive præsenteret for, hvad du tilbyder – som alternativ til at blive mødt af en mur af tekst, de ikke kan overskue, og derfor forlader de siden.

 

Længere besøgstid på din side er også en vigtig faktor for din søgemaskineoptimering og Googles rangering af dit website i deres søgelister.

2. Sider med video rangerer 53x bedre i Google

Google belønner sider, der indeholder video. Ifølge et studie af Forrester, har “sider med video 53x større chance for at ende på Google’s side 1”. På den måde er video gået fra nice-to-have til need-to-have, hvis du er interesseret i at styrke din SEO.

3. Video øger click-through-rate til din side

En undersøgelse fra aimClear viser, at sider med video har “41% højere klik-rate end sider med plain-text”. Den højere klik-rate skyldes, at sider med video kan vises om Rich Snippets i Google’s søgeresultat.

 

Det betyder, at folk ser et lille billede af din video sammen med søgeresultatet – ligesom du kender det på Youtube. Den lille videominiature bidrager positivt til din SEO ved at drive trafik til dit website, så husk at opsætte Rich Snippets for dine videosider.

4. Video har positiv Return on Investment

Prisen for en video varierer meget fra leverandør til leverandør. Hvis du selv vil stå for projektledelse og produktion via freelancere, så kan få en meget billig video (medregn ikke eget tidsforbrug).

 

Video fra en professionel leverandør er også blevet langt mere betaleligt de seneste år, fordi der er flere om budet. For de fleste bliver investeringen i video hurtigt en god forretning, der i videoens levetid får et positivt ROI (Return on Investment).

5. Video bygger relation til dine kunder

Den varme speaker-stemme. De levende billeder. De venlige ansigter, og det behagelige videoformat gør explainer video til en stærk vej ind i hjertet og hjernen på dine kunder.

 

Videoformatet er i udgangspunktet langt mere relationsopbyggende end f.eks. tekst og billeder er det. Derfor får du en stærkere tilknytning til dit brand, som seeren vil huske – næste gang, dit produkt efterspørges.

Styrk din SEO med video

 

Vores produktioner indeholder alt, hvad en komplet og solid video skal indeholde; tekstforfatning, voiceover, animation, musik, lydeffekter og redigeringsrunder.

 

Vi er et dedikeret team, der animerer fra et kontor på Frederiksberg i København.

 

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker at styrke din virksomheds SEO med video.

Vi rådgiver dig fra start til slut
SKAL VI TAGE EN KOP SENSEO?