Videoproduktion: 3 Kritiske Overvejelser før du Begynder

Videoproduktion thumb

 

Du overvejer måske at investere i en video.

Og du vil gerne vælge rigtig leverandør første gang, så du ikke spilder tid og penge på din videoproduktion.

Der er mange forskellige udbydere af video, men det virker lidt som det samme produkt.

Men:

Der er stort forskel på bureauernes processer, produkter og priser, og du kan nemt vælge rigtigt, hvis du følger denne guide.

Her får du nemlig 3 overordnede overvejelser, som du bør gøre dig før du bestiller din video.

 

 

 

Udregn pris på din video

Udregn pris animationsvideo knap

 

Guiden giver dig mulighed for at stille dig selv en række refleksionsspørgsmål, der giver dig klarhed over, hvad netop dit behov er.

 

Før du bestiller en video, er der nogle overvejelser, du er nødt til at gøre dig omkring

 

1) Din seer

2) Din videos placering

3) Din leverandør

 

Jo flere overvejelser, du har gjort dig inden din videoproduktion går igang, jo bedre – og de 3, vi har listet her i guiden er helt essentielle for at ende ud med et succesfuldt resultat.

Vi har delt denne guide op i 3 dele, hvor hver overvejelse har fået sit eget afsnit.

 

Overvejelse 1: Hvor i salgstragten møder seeren din video?
Overvejelse 2: Hvor skal din video primært bruges henne?
Overvejelse 3: Hvilken form for leverandør er den rigtige til din videoproduktion?

 

Hvert afsnit er delt op i udsagn, som du kan orientere dig i – alt efter hvilket udsagn, der passer til din situation.

God fornøjelse!

 

Rued uden baggrund 3

Med venlig hilsen,

Rued Caspar Riis
Direktør

 

Vil du hellere tage en snak over telefonen? Så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi giver gerne masser af gode råd til, hvordan din video kunne komme til at se ud.

 


Overvejelse 1: Hvor i salgstragten møder seeren din video?


 

Videoproduktion udsagn 1

 

Hvis videoen er din potentielle kundes første møde med din virksomhed, så er det en god idé at holde videoen kort og overordnet.

 

Hvorfor kort?
Fordi seeren af din video endnu ikke kender dig, er seerens umiddelbare tålmodighed over for dig lav. Derfor er du nødt til at kunne fortælle de vigtigste fordele ved at blive kunde hos dig på meget kort tid. Studier viser, at 17% af alle hjemmesidebesøg varer under 4 sekunder (KILDE). Det betyder, at du hurtigt skal fange dine besøgendes opmærksomhed med en spændende video, og at videoens struktur skal tilrettelægges på en måde, så dine vigtigste salgsargumenter med fordel kan lægges tidligt i videoen for at højne chancen for, at seeren får det vigtigste med.

 

 

Hvorfor overordnet?
Fordi seeren endnu ikke ved, om han/hun er i målgruppen, er du nødt til først at tale om de overordnede linjer. Du vil få rig lejlighed til at gå i detaljer senere hen, når du først har overbevist din seer om, at du har noget at tilbyde, og at vedkommende har det behov, du løser via dit produkt eller service.

 

Videoproduktion udsagn 2

 

Hvis din video skal bruges til at forklare funktionaliteter eller detaljer ved dit produkt, som dine kunder har svært ved at forstå, så kan du tillade dig at anvende en video, der er længere og mere detaljeret.

 

Hvorfor længere?
Fordi din kunde allerede kender dit produkt, har du optjent en mængde tålmodighed hos kunden.

Vedkommende er allerede klar over, at dit produkt potentielt kan løse et problem, som kunden sidder med, og derfor har din potentielle kunde taget et skridt længere ned i din salgstragt.

Nu handler det om at forklare, hvordan dit produkt løser kundens behov, og det tager ofte lidt længere tid, end hvis det bare er den indledende opmærksomhed, der skal fanges.

 

Hvorfor mere detaljeret?
Fordi du har din seers interesse, kan du tillade dig at gå mere i detaljen med, hvordan du løser kundens problem – f.eks. på en underside inde på dit website. Seeren er klar over, at du har noget interessant, der potentielt kan gøre livet lettere for kunden, og nu får du så chancen for, hurtigt og med konkret information at overbevise kunden om, at din løsning er den helt rigtige og passer ind i den verden, kunden befinder sig i.

Fordi en animationsvideo er underholdende og nem at forstå, så kan du også tillade dig en detaljeringsgrad, der ville blive alt for tung, hvis det var skrevet i tekst.

Fordi:

Billeder og bevægelse løsner op for det komplekse stof og gør det enkelt at forstå for den, der allerede har et indledende kendskab til, hvad du tilbyder.

 

Videoproduktion udsagn 3

 

Det er en god idé at sætte dig ind i, hvor seeren af din video befinder sig mentalt og forståelsesmæssigt før vedkommende trykker Afspil – og hvor du gerne vil flytte din seer hen til at befinde sig, når videoen er set til ende.

Videoen skal altså gerne flytte din seer fra A til B.

fra a til b 2

 

A: Hvor befinder kunden sig inden videoen?
Eftersom kunden er klar til at trykke på Play-knappen, så kan du have nogle antagelser om, hvilke behov eller spørgsmål, som seeren sidder med:

 

 • Skal din video ramme den seer, der slet ikke kender dit produkt og gerne vil høre, om det kunne være noget for vedkommende?

 

 • Eller sidder kunden med nogle konkrete spørgsmål til, hvordan dit produkt fungerer?

 

Det er helt essentielt at have en idé om, hvilke spørgsmål videoen skal svare på, og hvilken effekt videoen skal have på seeren inden videoproduktionen går i gang.

Du kender din målgruppe og deres udfordringer bedst, og denne viden skal du formidle videre til leverandøren af din video.

 

B: Hvor skal kunden befinde sig efter videoen?
Når sidste sekund af videoen er afspillet, så har du forhåbentligt flyttet din seers opfattelse fra A til B. Din seer sidder nu med følelsen af, at du har noget interessant at tilbyde, eller måske med en ny indsigt omkring, hvordan du konkret løser et problem, som kunden møder i sin hverdag.

Dine overvejelser om, hvor du gerne vil flytte din seer hen er udslagsgivende for, hvordan din video skal skrues sammen, og de vil også være afgørende for den Call To Action, du placerer til sidst i videoen.

 

Videoproduktion udsagn 4

 

Når du har gjort dig overvejelser omkring, hvor din video skal placeres i salgstragten, så har du taget stilling til

 

 • Om videoen er kundens første møde med din virksomhed

 

 • Om videoen skal forklare konkrete detaljer om dit produkt

 

 • Hvor videoen skal flytte din seer fra og til.

 

Disse kritiske overvejelser er vigtige at tale med leverandøren af din video om inden din videoproduktion påbegyndes.

Har du gjort dig tanker om ovenstående og får du arbejdet overvejelserne ind i videoen, så er du garanteret et slutprodukt, der rammer seeren på det rigtige tidspunkt og med det rette budskab.

Du er nu klar til næste overvejelse:

 


Overvejelse 2: Hvor skal din video primært bruges henne?


 

Videoproduktion udsagn 6

 

Skal din video primært bruges på YouTube?

Så er det en rigtig god idé at tænke Youtubes fordele og muligheder ind i videoen fra start.

Generelt kan man sige om YouTube, at:

 

Folk ser videoer med lyden tændt
Det er oftest videoer af længere varighed end f.eks. Facebook
YouTube-videoer lægges ofte på hjemmesider som indlejrede videorammer.

 

YouTube-videoer afspilles med lyd
Når folk ser din video med lyd, bliver voice-over, musik og lydeffekter ekstra vigtige. Hvis YouTube er den primære kanal for videoen, bør du fokusere benhårdt på at få manuskriptet til voice-overen til at sidde lige i skabet.

 

3 hurtige tips til voice-overs:

 

 • Vælg en stemme, der passer godt til din virksomheds udtryk

 

 • Undgå et manuskript, der indeholder skriftsprog (samt, således, ydermere osv.)

 

 • Brug opsummerende formuleringer i stedet for opremsninger.

 

 

▶ Video: Sådan Skriver Du Din Egen Speak

 

 

YouTube-videoer er længere
Folk besøger YouTube med det ene formål at se video – i modsætning til Facebook, der også tilbyder mange andre stimuli såsom opslag, chatfunktion og begivenheder, hvilket tager seerens opmærksomhed. At YouTube er centreret omkring video betyder, at du kan tillade dig at lave videoer til platformen, der har en længere varighed end f. eks. Facebook.

 

Der skal selvfølgelig være mening med at lave det længere format, og målet skal stadig være at lave den kortest mulige video, der formidler dit budskab, men der er ingen grund til at udelade vigtige dele af videoen af hensyntagen til YouTube-mediet.

 

YouTube-videoer indlejres på hjemmesider som videorammer
Du vil ende ud med en stærkere video, hvis du tænker placeringen ind i videoproduktionen. Hvis din video skal indlejres på din og andres hjemmesider, så tænk eksempelvis over, hvordan du kan ‘pege’ på elementer på hjemmesiden (f.eks. en kontaktformular), om du ønsker at lede folk fra din hjemmeside over på din YouTube-kanal (ved brug af badges, knapper, links, osv) eller andet.

 

Mange vælger at bruge YouTube til at ‘hoste’ deres video – altså som det værktøj, der afspiller videoen. Dette skyldes, at afspilleren er gratis og at Google favoriserer YouTube-video i deres søgemaskine, da YouTube ejes af Google. Dermed kan en indlejret YouTube-video bidrage til at styrke din SEO (Search Engine Optimization).

 

Videoproduktion udsagn 7

 

I modsætning til YouTube er Facebook et sted, hvor brugerne har mange andre gøremål end at se video. Tålmodigheden er lille, og derfor er succesfulde Facebook-videoer ofte ganske korte – helt ned til 10 sekunder.

 

TIP: Hvis du vil bruge din video som Facebook-annonce, så er en længde på max 15 sekunder en god tommelfingerregel.

 

 

Når folk suser ned gennem deres News Feed på Facebook, så har du ikke mange sekunder til

 

 • At fange Facebook-brugerens opmærksomhed og

 

 • At fortælle historien om dit produkt eller service

 

– simpelthen fordi, folks tålmodighed på Facebook er meget lav, og der hele tiden er noget udover din video, der trækker i brugerens opmærksomhed.

 

Det korte format, der gør sig gældende på Facebook er derfor et kritisk element at tænke ind i din video.

 

Videoproduktion udsagn 8

 

Skal din video primært bruges på LinkedIn?

 

Så er det vigtigt, den kan afspilles uden lyd – så seeren ikke forstyrrer sine kollegaer. Indholdet skal selvsagt være legitimt at have kørende på sin skærm, men det giver ofte sig selv, når vi snakker animationsvideo.

 

Live-optaget video kan være af ‘friskere’ karakter, hvilket ikke passer til et professionelt socialt medie som LinkedIn.

 

Når den manglende lyd er tænkt ind i billedet, så er næste overvejelse, du skal gøre dig selve afspilleren. Her er YouTube kombineret med LinkedIn nok den mest optimale og også mest brugte metode.

 

Det skyldes, at YouTube-videoer kan afspilles direkte på LinkedIn, hvor andre videoafspillere bare vil genere et link, så seeren er nødt til at forlade LinkedIn for at se videoen.

 

Dette er også en vigtig overvejelse inden du bestiller videoen; ønsker du at seeren skal kunne afspille videoen, hvor den ligger, eller er det okay at seeren linkes til en ekstern side og dermed forlader det sted, du egentlig havde lagt videoen op?

 

? UPDATE: LinkedIn ruller en egen videofunktion ud, som efter sigende skulle gøre det muligt at uploade video direkte på LinkedIn – ligesom du kender det fra Facebook. Når denne funktion er fuldt rullet ud, giver det god mening at danse efter LinkedIn’s egen standarder og bruge LinkedIn video-upload til at hoste din video, hvis denne primært skal afspilles på LinkedIn.

 

LinkedIn Video

 

 

Videoproduktion udsagn 9

 

Hver platform har sine værktøjer, og det kan have en rigtig god effekt, hvis værktøjer som links i videorammen, badges, tekster, relaterede videoer og abonnér-knapper er tænkt ind i videoen fra start. Hvis du ønsker at gøre brug af disse platformsspecifikke værktøjer i din video, så skal der gøres plads til og animeres uden om disse, når videoen laves.

 

In-Video Texts eller SRT-fil?
Undertekster er en anden vigtig overvejelse at gøre sig, og her har du grundlæggende 2 muligheder:

 

Enten kan du indlejre undertekster i selve videoen – såkaldte In-Video texts
Eller du kan uploade en undertekstfil (.srt-fil) sammen med din video, hvilke vil lægge sig som et lag nederest i din video.

 

Vælger du mulighed 1, så kræver det, at din leverandør af video gør plads til undertekster i alle scener og animerer dem på en måde, så de bliver en naturlig del af videoen.

 

 

Vælger du mulighed 2, så er det vigtigt at holde for øje, at underteksterne kan komme til at skygge for elementer i den nederste del af videorammen.

 

 

I Webly anbefaler vi, at Facebook-målrettede videoer enten har in-video eller .srt-tekster, fordi Facebook-video oftest afspilles uden lyd. Skal din video primært bruges på din hjemmeside, så er undertekster mindre vigtige, da de fleste vil slå lyden til her.

 

Videoproduktion udsagn 10

 

Generelt handler overvejelsen omkring din videos placering om, at du skal tage stilling til, hvor platform-specifik videoen skal være. Har du et større budget, kan det være fornuftigt at lave meget kanal-specifikke videoer, der gør brug af den valgte platforms værktøjer, fordele og øvrige karakteristika. Omvendt kan det, hvis du har et mindre budget, være nødvendigt at sigte efter en video, der fungerer godt på tværs af Facebook, YouTube, LinkedIn og din hjemmeside.

 

Vi har arbejdet med kunder, der ønskede en ‘kapitel-opdelt’ video, hvor den fulde video måske har været 01:30, men har kunnet klippes op i mindre dele og versioner, så kunden f.eks. kunne få en kortere version til deres Facebook-side.

 

 

Denne struktur er kun mulig, hvis det er tænkt ind fra start. Ellers vil handlingsforløbet virke afbrudt og polariseret uden naturlige overgange mellem de forskellige scener. Diskuter placeringen af din video grundigt med din leverandør, inden I går i gang med en egentlig videoproduktion.

 

Videoproduktion udsagn 11

 

Når du har gjort dig overvejelser omkring, hvor din video skal placeres henne, så har du taget stilling til

 

 • Om videoen skal være længere, have fokus på voice-over, indeholde flere detaljer og målrettes YouTube

 

 • Om videoen skal være kortere, kunne fungere uden lyd og målrettes Facebook

 

 • Om videoen skal fungere uden lyd, have et arbejdsrelateret udtryk, hostes på YouTube eller LinkedIn til brug på Linkedin.

 

 • Om du ønsker In-Video Texts eller en ekstra undertekst-fil i .srt-format, der uploades sammen med din video på f.eks. Facebook og YouTube.

 

 • Om du ønsker en video, der kan fungere på tværs af platform – eventuelt med mulighed for at opdele videoen i kapitler, der kan bruges platform-specifikt.

 

Disse kritiske overvejelser er vigtige at tale med din video-leverandør om inden din videoproduktion påbegyndes. Har du først gjort dig tanker om ovenstående, og får du arbejdet overvejelserne ind i videoen, så er du garanteret et slutprodukt, der tager højde for, hvor den afspilles og er skræddersyet til den platform, din seer opholder sig på i afspilningsøjeblikket.

 


Overvejelse 3: Hvilken form for leverandør er den rigtige til din videoproduktion?


 

Videoproduktion udsagn 12

 

Hvis du gerne vil kunne mødes fysisk med de personer, der skal stå for din videoproduktion, så er din leverandørs fysiske placering vigtig. En dansk leverandør vil oftest kunne mødes med dig i sit lokalområde og alternativt tage en snak over telefonen, hvis der alligevel bliver for langt at rejse.

 

Har du det helt fint med, at du ikke kan mødes med din leverandør, så gør det ikke noget, at vedkommende sidder i Thailand, Filippinerne eller Polen og producerer din video. Dog er den eventuelle tidsforskel også en faktor at tage med i sine overvejelser, da du kan komme til at vente længere på svar, hvis I ikke arbejder samtidigt.

 

Videoproduktion udsagn 13

 

Prisen for en animationsvideo kan variere helt fra 2.000 til 80.000. Det kan synes meget voldsomt med så stor forskel på, hvad en animationsvideo koster, og derfor får du nu de vigtigste tips i forhold til pris. Først lidt om, hvorfor nogle videoer kan være så billige, og derefter lidt om, hvorfor nogen videoleverandører er nødt til at tage højere priser.

 

“Billige videoer er enten lavet ud fra skabeloner eller med billig arbejdskraft”
Hvis du går efter en billig animationsvideo, så kan du forsøge at lave den selv, købe den billigt i udlandet via freelance-sider/bureauer – eller du kan bruge et dansk bureau som Webly, der har en alternativ proces, der tillader en billigere pris.

 

Webly er et dansk firma, der sidder på Frederiksberg i København, hvorfra vi animerer alting in-house.

 

Webly kontor

Vores kontor – i kontorfællesskabet KU.BE Lab

 

Vi har fravalgt den traditionelle tilgang til animationsvideo, hvor hver en streg tegnes helt fra bunden hver gang, hvorfor vores priser kan holdes relativt lave. Hos Webly mener vi ikke, at en animationsvideo skal laves i Adobe After Effects, før den er en rigtig animationsvideo.

 

Webly fokuserer på målet med videoen, det stærke budskab og enkelhed på den visuelle side.

Det er de fundamentale byggeklodser for en solid animationsvideo.

 

For video-branchefolk kan ordet ‘skabeloner’ give anledning til fine fornemmelser.

Men det at genbruge grundlæggende opsætningsmæssige strukturer er kun en god ting for din animationsvideo.

At arbejde med videoskabeloner kan for forståelsens skyld sammenlignes med at købe en masseproduceret bil.

 

Hvordan det:

 

Forestil dig, at du skal ud og købe en ny bil – lad os sige, du beslutter dig for en bil af mærket Volvo V70.

Volvo V70

Volvo V70

Der er mange mennesker, der har købt denne model før dig, så den vil have de samme grundlæggende kvaliteter og karakteristika som andre biler af samme mærke.

Men nede ved bilforhandleren får du alligevel mulighed for at vælge

 

 • farve
 • interiør
 • fælge
 • andet ekstraudstyr

 

Derfor bliver bilen i sidste ende din helt egen unikke version af Volvo V70’eren.

Og bilen kan i sidste ende, hvad bilens gerne skal kunne – den får dig fra A til B på en måde, der er sjov, behagelig og betalelig.

 

Betalelig i forhold til alternativet; at få bygget en bil fra bunden, hvor du har medbestemmelse ned til mindste detalje, så bilen bliver skræddersyet og 100% unik og derfor koster mange gange mere end en standard Volvo.

Før du bestiller en video – eller en bil – skal du overveje, hvad der er det rigtige produkt for dig og din situation.

 

Hvis den dyrere, unikke løsning er det, du har brug for, så skal du gå efter en leverandør, der kan opfylde dette krav.

Hvis du vil have meget for pengene med en solid video, der konverterer, så skal du vælge en leverandør med fokus på netop det.

 

Videoproduktion udsagn 14

 

Dyrere videoer er ofte tegnet helt fra bunden
Hvis din leverandør tegner hver en streg i din animationsvideo ‘fra bunden’, som man kalder det, så kan du regne med en højere pris.

At en videoproduktion er lavet fra bunden betyder kort sagt, at man starter din videoproduktion med et blankt stykke papir.

 

tegnet fra bunden

 

Alting skal udtænkes, tegnes, animeres og produceres fra 0, og det tager lang tid og koster følgeligt mere tid og flere penge at lave.

Fordelen ved videoer, der er lavet fra bunden er, at du kan skræddersy det stilistiske udtryk ned til mindste detalje. Og hvis det helt unikke, helt specifikke og skræddersyede er vigtigt for netop dit koncept, så kan det være de ekstra penge værd.

 

Videoproduktion udsagn 15

 

Hvis din tid er vigtig, så er typen af din video-leverandør vigtig. Alt efter om du vælger

 

 • En freelancer,

 

 • Et mindre bureau

 

 • Et stort mediehus

 

– til din videoproduktion, så kan det have stor betydning for den tid, du selv skal lægge i produktionen. Hvis du har meget travlt, så foretrækker du antageligt en proces, der ikke forlanger så meget af din tid. En freelancer med speciale i grafisk design/animation vil måske have mere brug for, at du som kunde agerer projektleder eller tekstforfatter – hvorimod bureauer har disse funktioner in-house og derfor er mere selvkørende.

 

Vælger du et mindre bureau som Webly, som arbejder med færre kunder ad gangen med mere fokus på den enkelte kunde, så får du mere projektledelse for pengene. Derudover har vi fastlagt en proces, der frigør en masse af din tid ved kun at afkræve din involvering i de vigtigste faser som godkendelse af voice-over, godkendelse af visuelt udkast og godkendelse af endelig video.

 

Sådan er Processen i Webly

 

 

Videoproduktion udsagn 16

 

Arbejder du med en hård deadline for din videoproduktion; en bestemt dag, hvor videoen er nødt til at være færdig – så betyder leveringstid hos leverandøren noget for dit valg. Du kan ofte få oplyst, hvor lang tid videoproduktionen tager, når du tager kontakt til de forskellige udbydere.

 

Leveringstid kan variere alt efter, hvor lang tid du som kunde har brug for til godkendelser, gennemkig og inputs, men leverandøren skal kunne give dig et estimat ud fra tidligere erfaringer og dine ønsker til en video.

 

Hos Webly siger vi 2-3 uger, hvilket er gennemsnittet for, hvor lang tid vores videoproduktioner tager. Er du som kunde hurtig til at kigge på de ting, vi sender til dig og godkende manuskript, voice-over og animationer, så kan leveringstiden komme ned på 1-2 uger.

 

Hvis du står over for at skulle lancere en hjemmeside, en ny kampagne, et event eller andet snarligt forestående, så er leveringstiden hos din videoleverandør en kritisk overvejelse, du skal gøre dig, inden du bestiller din video.

 

Videoproduktion udsagn 17

 

Når du har gjort dig overvejelser omkring, hvilken leverandør, der er den rigtige for dig, så har du taget stilling til

 

 • Om du gerne vil mødes fysisk med din leverandør, eller det er okay kun at tale sammen i telefon eller over Skype/Google Hangout

 

 • Om videoen skal være billig og derfor gerne må produceres ud fra skabeloner, der tilpasses din historie, farver, fonte og visuelle identitet.

 

 • Om videoen skal være 100% unik og skræddersyet til din virksomhed, og derfor kommer til at koste noget mere end de skabelon-baserede alternativer.

 

 • Om du gerne vil slippe for at bruge tid på din videoproduktion, eller du gerne vil være dybt involveret i selve videoproduktionen.

 

 • Om du har en hård deadline, så din leverandør skal kunne garantere at levere på f. eks. 2 uger.

 

Disse kritiske overvejelser er vigtige at tale med din video-leverandør om inden din videoproduktion påbegyndes. Har du først gjort dig tanker om ovenstående og får du valgt en leverandør, der lever op til dine krav, så er du garanteret en leverandør, der tager højde for, hvilken situation, du befinder dig i, og hvordan I kan komme frem til det bedst mulige produkt omstændighederne taget i betragtning.

 


Tillykke! Du er nu blevet klogere på, hvilke overvejelser, du skal gøre dig omkring:

 

 • Hvor i salgstragten, din seer møder din video

 

 • Hvor din video skal bruges henne

 

 • Hvilken form for leverandør, der passer til netop din videoproduktion

 

Det betyder, at du er langt bedre klædt på til at bestille en video – og ende ud med et resultat, du bliver glad for, og som bidrager positivt til din virksomheds mål.

 

Vi i Webly håber, du føler dig rustet til at bestille din video hos den leverandør, du ud fra ovenstående kan konkludere møder dine krav og behov bedst muligt.

 


 

Explainer Video Webly

Hvordan forholder Webly sig til alle overvejelserne?

Hvis du er kommet så langt, så tænker du måske også “Ja, men hvordan forholder I jer selv til alle disse udsagn og spørgsmål?”.

 

Det får du svar på lige her:

 

“Min video skal være seerens første møde med min virksomhed.”
Webly har 150+ videoer og 2 års erfaring med at koge essensen af et koncept ned til en video, der på under 1 minut præsenterer det mest essentielle og interessante for din seer. Vi tager et grundigt kig på din virksomhed og finder ud af, hvad der er mest interessant for en helt ny seer, der intet kender til din virksomhed – og bruger det aktivt i vores videoproduktion.

 

“Min video skal forklare funktionaliteter og detaljer om mit produkt.”
Webly sætter sig ugentligt ind i komplekse processer og produkter, for derefter at levere et slutprodukt, der gør det komplekse mere enkelt og nemmere for seeren at forstå.

 

“Min video skal flytte min seers indsigt fremad.”
Webly insisterer på, at vores videoer skal have en effekt på seeren – om det er større indsigt, lyst til at købe eller øget tillid til produktet, så skal det tænkes ind i videoproduktionen. Vi anbefaler også altid at lede videoen frem mod en stærk Call To Action, der er et håndgribeligt resultat af at være lykkedes med at flytte seerens indsigt fremad.

 

“Min video skal primært bruges på YouTube.”
Webly har lavet masser af pre-roll-reklamer til YouTube, som vises inden seerens valgte videoer starter. Derudover vælger mange at bruge YouTube som afspiller for at placere videoen på hjemmesiden, og her kan vi rådgive om, hvad der er det bedste setup for dig og din virksomhed.

 

“Min video skal primært bruges på Facebook.”
Webly er eksperter i Facebook og bruger selv denne kanal flittigt til promovering af vores eget videokoncept. Derfor er vi super skarpe på, hvordan en videoproduktion målrettes Facebook og hvordan videoen opsættes på Facebook for det bedst mulige resultat.

 

“Min video skal primært bruges på LinkedIn.”
Webly har stået for flere videoproduktioner, der specifikt skulle bruges som B2B-kampagner på LinkedIn. Kombinationen af en virksomhedsmålrettet video og et setup, der kombinerer en YouTube-afspiller med LinkedIn platformen er et super stærkt B2B-marketing fremstød.

 

Hvilke virkemidler ‘virker’ på din valgte platform?
Webly har lavet video til alle platforme; Facebook, YouTube, LinkedIn, hjemmesider, udendørs billboards, messeskærme, togskærme og mange andre specifikke platforme, der kræver en platform-specifik videoproduktion.

 

“Min video skal kunne bruges overalt.”
Webly tilbyder at lave en ‘kapitelopdelt’ videoproduktion, der kan klippes op og sættes sammen til kortere og længere formater. På den måde kan den samme video tilpasses til de forskellige platformes foretrukne længder.

 

“Jeg vil mødes med min video-leverandør.”
Webly holder til ved Flintholm Station, og du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor til en kaffe og en videosnak.

 

“Mit budget er stramt – min leverandør skal være billig.”
Webly ligger ofte langt under de større animationsvideobureauers priser, så man kan vel godt kalde os billige. Vi ligger lavt på prisen i forhold til de fleste andre danske bureauer, fordi vi har et fast stilistisk udtryk, faste processer og et lille agilt team.

 

“Min video skal 100% unik.”
Webly tilrettelægger din video, så den bliver unik i forhold til de farver, fonte og grafikker, din virksomhed arbejder med. Vores karakterdesigns visuelle stil vil kunne sammenlignes på tværs af videoer, men vi udarbejder unikke karakterer til hver video – gerne ud fra din maskot, dine medarbejdere eller din kunde-persona.

 

“Jeg har travlt, så jo mere ansvar leverandøren tager, jo bedre.”
Webly gør en dyd ud af at aflaste dig så meget som muligt, og derfor har vi kun brug for 3 godkendelser; når voice-over er skrevet, når voice-over er indtalt, og når videoen er animeret. Ønsker du at have mere indflydelse lytter vi selvfølgelig til alle dine værdifulde indsigter og involverer dig i, hvordan din videoproduktion skrider fremad.

 

“Jeg har en hård deadline – min leverandør skal kunne levere hurtigt.”
Webly arbejder typisk med en produktionstid på 3 uger, men går alting super hurtigt i forhold til dine godkendelser og vores delprocesser, så kan vi klare leveringen på helt ned til 1 uge. Sig til, hvis du har en hård deadline – så forsøger vi at prioritere din opgave ved at rokere på vores igangværende videoer, så alles deadlines bliver mødt tilfredsstillende.

Hvad er vigtigt for dig? Står du over for en videoproduktion? Smid en kommentar nedenfor!

Rued
rued@webly.dk
No Comments

Post A Comment